OVER AGATHA

Agatha groeide op in een liefdevolle familie, omringd door haar ouders en twee oudere broers.

Ze komt uit een rijke familie en haar vaderheeft een groot bedrijf. Na het afronden van haar kandidaatsexamen op haar 16e, ging Agatha naar een gevestigde bedrijfsschool en was ze van plan om samen met haar broers het familiebedrijf over te nemen, wat ze erg goed deed. Ze was mooi op weg was naar haar geplande toekomst.

Maar wanneer ze 20 wordt, wordt haar leven uit het lood geslagen.

Ik was in de bibliotheek toen het gebeurde. Ik was op zoek naar een economieboek toen, een paar stappen van me vandaan, een boek op de grond viel. Ik raapte het op. Toen het open was, las ik een paar regels en plotseling werd ik overweldigd door emotie! Het voelde als een openbaring.

Dat boek heeft haar leven voorgoed veranderd. Het heet, heel nuchter, “Spirituele Zaken” en is een zeer oud verdrag over spiritualiteit, occulte wetenschap en spiritisme..

Na die eerste lezing beslist Agatha om het verder te onderzoeken.

Ze begint boeken te lezen over de esoterie, religies, occulte praktijken, filosofie. Ze neemt deel aan conferenties, ontmoetingen met religieuze autoriteiten, met zieners en verlichte wezens.

Haar dorst naar kennis wordt gevoed door haar gevoeligheid die in de loop van de weken lijkt toe te nemen. Ze heeft visioenen, hoort gefluister, begint sterke voorgevoelens te krijgen.

Dan, op een aprilavond toen ze in haar slaapkamer aan het studeren was, kreeg ze DE ONTMOETING!

“Ik was druk bezig met het studeren van documenten toen mijn ogen een witte glimp opvingen. Het voelde alsof ik mijn hele leven op dit moment had gewacht. Een gezicht kreeg vorm in deze dampende waas. Voor het eerst ontmoette ik mijn beschermengel,” zegt Agatha.

“Sindsdien zijn we onafscheidelijk.”

Het wezen van het licht heeft haar een sterke waarzeggerij gegeven, buitenzintuiglijke krachten van buitengewone intensiteit en ze is in staat om verbinding te maken en te communiceren met onzichtbare werelden.

Ze is ook belast met een missie: haar krachten ten dienste stellen van verdienstelijke mensen zodat liefde en fortuin op hen kunnen neerregenen.

Agatha heeft de afgelopen tien jaar duizenden mensen geholpen en met uitstekende resultaten.

“Mijn engel heeft me twee fantastische geschenken gegeven. Hij gaf me fantastische krachten en hij gaf ook betekenis aan mijn leven. Het helpen van degenen die mijn leiding nodig hebben, het openen van de deuren naar geluk en voorspoed, is een bron van oneindige vreugde, vervulling en liefde. Ik ben geen zakenvrouw meer, maar ik ben rijk aan het geluk dat ik geef en de liefde die ik ontvang”,
zegt Agatha
MIJN CONSULTATIE 100% GRATIS